Heftruck certificaat

 

  

Heftruckcertificaat

Elke heftruck chauffeur in Nederland is verplicht om hier een certificaat voor te behalen. Logisch ook, want het lijkt zo makkelijk om met een heftruck te rijden, maar u weet net zo goed als wij dat er bij het besturen van een heftruck allerlei gevaren om de hoek komen kijken. De Arbeidsinspectie krijgt ook gemiddeld maar liefst 1700 meldingen van een ongeluk met een heftruck binnen. Meerdere van deze ongelukken lopen zelfs slecht af... Het belang van een heftruck certificaat is dan ook duidelijk. U wilt dat uw personeel het heftruckcertificaat behaalt, maar wij denken daar bovenop dat het belangrijk is als uw mensen grondig op de hoogte worden gebracht van alle veiligheidseisen en het belang van de veiligheid. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor anderen op uw bedrijf!

Opleidingen op maat bij PTC Opleidingen

Bij PTC Opleidingen zijn we ervan overtuigd dat opleidingen voor het behalen van een certificaat voor heftruck chauffeur op maat moeten worden aangeboden. Per slot van rekening heeft iedereen zo zijn eigen wensen. Het kan zijn dat u chauffeurs in dienst heeft die al ervaring hebben met heftrucks en die hun heftruck certificaat alleen maar hoeven te verlengen. Voor deze mensen bieden we een speciale cursus  van een uur aan. Maar u kunt ook nieuwe heftruck chauffeurs in dienst hebben die nog helemaal geen kennis hebben van het besturen van een heftruck. Voor deze mensen hebben we een uitgebreidere cursus klaarstaan, die 1 tot 2 dagen duurt. U heeft bij ons dan ook de mogelijkheid dat we de cursus bij u op het bedrijf komen geven. Niet alleen scheelt dit reistijd voor uw personeel, een bijkomend voordeel is dat we de cursus geheel op uw bedrijfssituatie aan kunnen passen.

Meer informatie over het behalen van een heftruckcertificaat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het behalen van een certificaat voor heftruck chauffeur? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw personeel grondig getraind wordt. Zo halen ze niet alleen hun certificaat, maar kunnen ze er ook voor zorgen dat de veiligheid op uw bedrijf verder verbetert!

Reactie schrijven

Commentaren: 0